Задавайте питання в Telegram Задавайте питання в Viber

Gimpet Katzentabs витаминки с маскарпоне и большим содержанием биотина для кошек 350шт (408316) - Gimpet

Артикул: 2007201912
Немає на складі
В наявності
Ціна за товар
147 грн

Немає на складі

Мінімальна сума замовлення: 400 грн
Способи доставки
  • Нова Пошта: Безкоштовна доставка
    при передоплаченому замовлені від 400 грн
    з 15 до 31 березня 2024 р.
  • Інші транспортні служби
  • Самовивіз
Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
  • Приват24
  • LiqPay
  • Google Pay
  • Apple Pay
  • Monobank
Опис
Витамины с сыром «маскарпоне» и биотином - ценная комбинация жизненно важных элементов из природного сырья. Высокое содержание биотина способствует блеску шерсти, интенсивности окраса и эластичности кожи. Наряду с обычными балластными веществами они также содержат дериват молочного сахара с повышенным содержанием ТГОС (ТрансГалактоОлигоСахарид), исходным субстратом для выработки которого является молоко. Балластные вещества особенно ценны для кишечной флоры.
 
Состав:
Молоко и молочные продукты (в т.ч. Сыр «Маскарпоне» высушенный - 4%), масла и жиры, сахар, дрожжи, продукты растительного происхождения, дериват молочного сахара с ТГОС (1%), минеральные вещества.

Процентное содержание:
Протеин - 22%
Жиры - 25%
Растительные волокна - 1,5%
Зольные вещества - 5%
Влажность - 5%
 
Содержание добавок на 1000 г:
Витамин А = 7.140 МЕ
Витамин D3 = 1.420 МЕ
Витамин Е = 19.65 мг
Витамин В1 = 1.78 мг
Витамин В2 = 7.74 мг
Витамин В6 = 9.52 мг
Витамин В12 = 19.65 мкг
Витамин К3 = 1.10 мг
Биотин (Витамин Н) = 40.000 мкг
Никотиновая кислота = 39.30 мг

Применение:
Котятам - 3-4 таблетки ежедневно.
Взрослым кошкам - до 6 таблеток ежедневно.
Для беременных и кормящих кошек рекомендуется двойная доза.
Gimpet Katzentabs витаминки с маскарпоне и большим содержанием биотина для кошек 350шт (408316) - Gimpet - це відмінний вибір, якщо ви шукайте Вітаміни для котів для вашого домашнього улюбленця. Ветеринарні препарати завжди доступні для замовлення. Ветпрепарати: Ацепромал розчин - Бровафарма або Вакцина Eurican Herpes (Еурікан проти герпесу) - Boehringer Ingelheim можна завжди купити за найкращою ціною з доставкою. Зооаптека Zoohub має широкий вибір ліків для тварин: вакцини, сироватки та вітаміни для тварин, LespeDol mini - Таблетки для котів і собак дрібних порід із захворюваннями сечостатевої системи і нирок - Dolfos, Фіприст спрей для Собак та Котів від бліх та кліщів - Fypryst, а також засоби від глистів, бліх та кліщів – ветеринарна аптека Zoohub це найкращий вет магазин для вашого улюбленця. У нас завжди є зоо препарати Beaphar IMMO SHIELD SHAMPOO DOG Шампунь протипаразитарний для собак - Beaphar, Байтрил 10% ветеринарний антибіотик - O.L.KAR., Чіктонік - LIVISTO та багато іншого - ліки для тварин за доступною ціною.

Ціна на Вітаміни для котів в зооаптеці Зоохаб. ТОП продажів

Зубастик - гель для гігієнічної обробки ротової порожнини собак і кішок, 30мл 161 грн.
Еспакокс 5% 699 грн.
Кокци-стоп для лікування кокцидіозів у тварин 10мл 140 грн.
Уролік для кішок - 50 мл 125 грн.
Пірогард 0,24г - №1 25 грн.
Подробнее
Характеристики
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Оцінка
Ви переглядали

Немає на складі

Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Біотин у комплексі з амінокислотами й цинком впливає на ріст і формування шерстяного покриву собаки, а бета-каротин захищає шкіру, відновлює її регенеруючу функцію, підтримує імунітет, впливає на колір шерсті й підтримує зір собаки.

Немає на складі

Швидке замовлення

Dolfos (Дольфос) ArthroHa mini застосовують у комплексній терапії для лікування собак і котів вагою до 5 кг, які страждають дегенеративними захворюваннями кісток і суглобів у т.ч. остеопорозу та остеохондрозу, у профілактичних цілях, для збільшення рухливості суглобів.

Немає на складі

Швидке замовлення

Застосовується для котів будь-якого віку незалежно від породи, котам які страждають дерматологічними захворюваннями.

Немає на складі

Швидке замовлення

Вітамінна добавка до основного корму для собак великих порід (вагою понад 25 кг). Містить комплекс активних речовин

Відповіді на питання, що часто ставляться:
✅ Як вибрати та купити Gimpet Katzentabs витаминки с маскарпоне и большим содержанием биотина для кошек 350шт (408316) - Gimpet?
Спеціалісти нашого інтернет-магазину з радістю допоможуть вибрати та придбати найякісніші товари, телефонуйте 📞 (066) 29 898 29 (097) 29 898 29 (093) 29 898 29 (044) 49 901 60 ми з радістю допоможемо Вам.
✅ Чому варто придбати Gimpet Katzentabs витаминки с маскарпоне и большим содержанием биотина для кошек 350шт (408316) - Gimpet в інтернет-магазині ветаптеки Zoohub?
Причини, з яких варто замовити товар у нас у магазині:
  • найвища якість товару
  • різноманітність асортименту
  • найкращі умови доставки та оплати
✅ Ви здійснюєте доставку товару Gimpet Katzentabs витаминки с маскарпоне и большим содержанием биотина для кошек 350шт (408316) - Gimpet іншими містами України?
Ми здійснюємо доставку наших товарів по всій території України та з радістю доставимо будь-яке замовлення до Вашого міста. Також є можливість самовивезення у містах Київ та Харків. З більш детальною інформацією про доставку та оплату Ви можете ознайомитись у розділі Доставка та розділі Оплата.
✅ Чому Gimpet Katzentabs витаминки с маскарпоне и большим содержанием биотина для кошек 350шт (408316) - Gimpet це - 100% якісний та надійний продукт?
Інтернет-магазин Zoohub здійснює реалізацію ветпрепаратів та зоотоварів всесвітньо визнаних виробників. Весь асортимент товарів гарантовано преміальної якості!