Задавайте питання в Telegram Задавайте питання в Viber

ДжимКет Every Day Extra - Мультивітамінна паста для котів - GimCat

Артикул: G-401898/421643
( 1 )
Немає на складі
В наявності
Варіант:
Ціна за товар
614 грн

Немає на складі

Мінімальна сума замовлення: 400 грн
Способи доставки
  • Нова Пошта: Безкоштовна доставка
    при передоплаченому замовлені від 400 грн
    з 15 до 31 березня 2024 р.
  • Інші транспортні служби
  • Самовивіз
Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
  • Приват24
  • LiqPay
  • Google Pay
  • Apple Pay
  • Monobank
Опис
GimCat Multi-Vitamin Paste EXTRA 

Паста GimCat Multi-Vitamin Extra для доповнення щоденного раціону і підтримки загального стану здоров'я котів.

Паста GimCat Multi-Vitamin Paste Extra з унікальною формулою клітинного захисту містить комплекс з 12 життєво важливих вітамінів, повноцінний риб'ячий жир і таурин, дріжджову культуру (містить 1% бета-глюкану), які надають комплексний зміцнювальний вплив на імунну систему. В риб'ячому жирі є ПНЖК Омега-3 і Омега-6 кислоти, вони надзвичайно важливі для відновлення клітинних мембран, а також для поліпшення роботи головного мозку і зорової функції.

Без ГМО.

Рекомендації щодо годування: 6 см пасти на день, безпосередньо з тюбика або разом з кормом (1 см пасти = приблизно 0,5 г). Рекомендується використовувати добавку кімнатної температури. Тривалість застосування не обмежена.

ГімКет Евері Дей Мультивітамін Екстра паста для котів призначена для дорослих котів всіх порід, не призначена для кошенят, не призначена для котів, які мають чутливість до одного або декількох інгредієнтів кормової добавки.

Склад: екстракт солоду, ріпакова олія, риб'ячий жир (8%), інактивована дріжджова культура Saccharomyces cerevisiae (7,5%), емульгатори (лецитин, гліцерол моностеарат), загущувач (гуміарабік), целюлоза, стабілізатор (діоксид кремнію), вітаміни, таурин, цинк.

ДжимКет Every Day Extra - Мультивітамінна паста для котів - GimCat - це відмінний вибір, якщо ви шукайте Харчові добавки для вашого домашнього улюбленця. Ветеринарні препарати завжди доступні для замовлення. Ветпрепарати: Кардішур для собак будь-якої породи - Dechra або Гепатіале Форте (Hepatiale Forte) для собак дрібних порід та котів - 40 капсул - Vet Expert можна завжди купити за найкращою ціною з доставкою. Зооаптека Zoohub має широкий вибір ліків для тварин: вакцини, сироватки та вітаміни для тварин, Вітаміни Вітамікс (Vitamix) для кошенят - O.L.KAR., LespeDol mini - Таблетки для котів і собак дрібних порід із захворюваннями сечостатевої системи і нирок - Dolfos, а також засоби від глистів, бліх та кліщів – ветеринарна аптека Zoohub це найкращий вет магазин для вашого улюбленця. У нас завжди є зоо препарати Вакцина Нобівак Л4 (L4) проти лептоспіроза собак - Nobivac, Кортаванс спрей 76 мл - Virbac, Краплі Вектра 3D для собак від паразитів - Vectra та багато іншого - ліки для тварин за доступною ціною.

Ціна на Харчові добавки в зооаптеці Зоохаб. ТОП продажів

Hexia Сontains Hemp oil - Знеболювальна добавка Гексія з маслом коноплі для собак і котів 1050 грн.
GimCat Multi-Витамин Duo - мультивитаминная паста из тунца для кошек 200г 192 грн.
8in1 (8в1) Vitality Excel Deter - Таблетки від копрофагії для собак 231 грн.
Cірка кормова 4 грн.
GimCat Expert Line Taurine Extra 50г - паста з біоактивним таурином для функції серця та зору 349 грн.
Подробнее
Характеристики
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Оцінка
Ви переглядали

Немає на складі

Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення
Відповіді на питання, що часто ставляться:
✅ Як вибрати та купити ДжимКет Every Day Extra - Мультивітамінна паста для котів - GimCat?
Спеціалісти нашого інтернет-магазину з радістю допоможуть вибрати та придбати найякісніші товари, телефонуйте 📞 (066) 29 898 29 (097) 29 898 29 (093) 29 898 29 (044) 49 901 60 ми з радістю допоможемо Вам.
✅ Чому варто придбати ДжимКет Every Day Extra - Мультивітамінна паста для котів - GimCat в інтернет-магазині ветаптеки Zoohub?
Причини, з яких варто замовити товар у нас у магазині:
  • найвища якість товару
  • різноманітність асортименту
  • найкращі умови доставки та оплати
✅ Ви здійснюєте доставку товару ДжимКет Every Day Extra - Мультивітамінна паста для котів - GimCat іншими містами України?
Ми здійснюємо доставку наших товарів по всій території України та з радістю доставимо будь-яке замовлення до Вашого міста. Також є можливість самовивезення у містах Київ та Харків. З більш детальною інформацією про доставку та оплату Ви можете ознайомитись у розділі Доставка та розділі Оплата.
✅ Чому ДжимКет Every Day Extra - Мультивітамінна паста для котів - GimCat це - 100% якісний та надійний продукт?
Інтернет-магазин Zoohub здійснює реалізацію ветпрепаратів та зоотоварів всесвітньо визнаних виробників. Весь асортимент товарів гарантовано преміальної якості!