Задавайте питання в Telegram Задавайте питання в Viber

ДжимКет Multi-Vitamin Tuna & Vitamins Duo-Paste - Мультивітаміна паста для котів з тунцем - GimCat

Артикул: G-421117
( 1 )
Немає на складі
В наявності
Ціна за товар
192 грн

Немає на складі

Мінімальна сума замовлення: 400 грн
Способи доставки
  • Нова Пошта: Безкоштовна доставка
    при передоплаченому замовлені від 400 грн
    з 15 до 31 березня 2024 р.
  • Інші транспортні служби
  • Самовивіз
Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
  • Приват24
  • LiqPay
  • Google Pay
  • Apple Pay
  • Monobank
Опис

Нестача вітамінів в раціоні котів або їх незбалансований вміст призводить до погіршення самопочуття вихованця, зниження апетиту, відсутності активності, млявості.

Щоб уникнути авітамінозу тварина повинна отримувати необхідний комплекс вітамінів.

Вітамінна паста для котів з тунцем містить 12 найбільш важливих для організму кота вітамінів і мікроелементів, зміцнює імунну систему, підтримує здоров'я, покращує стан шкіри і вовни.

Володіючи відмінними смаковими якостями ця паста може бути рибним делікатесом для Вашого вихованця. Паста може вживатися самостійно або додаватися в різні види корму.

Переваги використання пасти GimCat (ДжимКет) Multi-Vitamin Duo-Paste: 

  • містить комплекс з 12 вітамінів
  • має чудові смакові якості
  • без цукру
  • не містить барвників і підсилювачів смаку
  • підходить для щоденного застосування

Склад: продукти рослинного походження, масла і жири, дріжджі, риба і рибні субпродукти (сушений тунець 2%)

Аналітичний склад:

  • протеїн 5.5%
  • жир 37.5%
  • зола 7.0%
  • клітковина 2.0%
  • вологість 12.0%

Рекомендація по годуванню:

Кожен день давати тварині по 6 см прямо з тюбика або додавати в корм (смужка пасти довжиною 1 см = приблизно 0,5 г). Годувати при кімнатній температурі.

Виробник: GimCat, H. von Gimborn GmbH, Німеччина

ДжимКет Multi-Vitamin Tuna & Vitamins Duo-Paste - Мультивітаміна паста для котів з тунцем - GimCat - це відмінний вибір, якщо ви шукайте Харчові добавки для вашого домашнього улюбленця. Ветеринарні препарати завжди доступні для замовлення. Ветпрепарати: Ветмедін для собак та котів - Boehringer Ingelheim або Брованол М, табл - №10 - Бровафарма можна завжди купити за найкращою ціною з доставкою. Зооаптека Zoohub має широкий вибір ліків для тварин: вакцини, сироватки та вітаміни для тварин, Роленол - LIVISTO, ArthroFos - Вітамінно-мінеральний комплекс для собак - Dolfos, а також засоби від глистів, бліх та кліщів – ветеринарна аптека Zoohub це найкращий вет магазин для вашого улюбленця. У нас завжди є зоо препарати Хорулон 1500МО - MSD, Експрес-тест Кальцівіроз котів Ag Test (FCV Ag) - Quicking Biotech Co, Ltd, Шампунь Sebolytic зелений для кішок і собак при себореї, 200 мл - Virbac та багато іншого - ліки для тварин за доступною ціною.

Ціна на Харчові добавки в зооаптеці Зоохаб. ТОП продажів

Cірка кормова 4 грн.
Броваферан 100 мл 110 грн.
Розчин глюкози 5% Баланс, 100 мл 60 грн.
8in1 (8в1) Vitality Excel Deter - Таблетки від копрофагії для собак 231 грн.
Масло Лосося для котів, 100 мл 120 грн.
Подробнее
Характеристики
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Оцінка
Ви переглядали
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Для лікування собак будь-якої породи при застійній серцевій недостатності, що виникає внаслідок дилатаційної кардіоміопатії або клапанної недостатності

Немає на складі

Швидке замовлення

Корм беззерновий Brit GF VD Renal з тунцем і лососем — це збалансоване, повнораціонне харчування для дорослих котів з хворобами нирок.

Немає на складі

Швидке замовлення

Дерматологічний шампунь Sebolytic очищающий шампунь, який видаляє лусочки, кірки і зайвий жир на поверхні шкіри собак і кішок. Саліцилова кислота допомагає в лікуванні бактеріальних інфекцій. Містить масло чайного дерева, яке відоме своїм заспокійливим ефектом. Відомо також, що олія чайного дерева має властивості, які допомагають зменшити подразнення шкіри. Допомагає зберегти цілісність захисного бар'єру і баланс мікроорганізмів.

Немає на складі

Швидке замовлення

Рекомендується як додатковий засіб для основного лікування алергічного дерматиту (шкірних алергій, зокрема атопії) у собак і кішок.

Немає на складі

Швидке замовлення

Препарат має стійку дію і захищає тварину після одноразового застосування протягом 4 тижнів від повторного зараження паразитами.

Немає на складі

Швидке замовлення
Відповіді на питання, що часто ставляться:
✅ Як вибрати та купити ДжимКет Multi-Vitamin Tuna & Vitamins Duo-Paste - Мультивітаміна паста для котів з тунцем - GimCat?
Спеціалісти нашого інтернет-магазину з радістю допоможуть вибрати та придбати найякісніші товари, телефонуйте 📞 (066) 29 898 29 (097) 29 898 29 (093) 29 898 29 (044) 49 901 60 ми з радістю допоможемо Вам.
✅ Чому варто придбати ДжимКет Multi-Vitamin Tuna & Vitamins Duo-Paste - Мультивітаміна паста для котів з тунцем - GimCat в інтернет-магазині ветаптеки Zoohub?
Причини, з яких варто замовити товар у нас у магазині:
  • найвища якість товару
  • різноманітність асортименту
  • найкращі умови доставки та оплати
✅ Ви здійснюєте доставку товару ДжимКет Multi-Vitamin Tuna & Vitamins Duo-Paste - Мультивітаміна паста для котів з тунцем - GimCat іншими містами України?
Ми здійснюємо доставку наших товарів по всій території України та з радістю доставимо будь-яке замовлення до Вашого міста. Також є можливість самовивезення у містах Київ та Харків. З більш детальною інформацією про доставку та оплату Ви можете ознайомитись у розділі Доставка та розділі Оплата.
✅ Чому ДжимКет Multi-Vitamin Tuna & Vitamins Duo-Paste - Мультивітаміна паста для котів з тунцем - GimCat це - 100% якісний та надійний продукт?
Інтернет-магазин Zoohub здійснює реалізацію ветпрепаратів та зоотоварів всесвітньо визнаних виробників. Весь асортимент товарів гарантовано преміальної якості!